zondag 16 oktober 2016

Sneak Preview:

Beste lezer,

Onderstaand bericht ontving ik vandaag van Uitgeverij De Fontein:

Eind 2015 kwam het debuut van Emelie Schepp uit: Memento. In augustus van dit jaar verscheen haar tweede boek, Narcotica, en werd ze uitgeroepen tot Zweedse Thrillerauteur van 2016. Andere genomineerden voor deze prijs waren o.a. Lars Kepler, Camilla Läckberg en Liza Marklund.

In mei 2017 verschijnt haar nieuwe boek. Meer informatie over Post mortem volgt later, maar hierbij laten we je alvast met veel plezier de cover zien!




Over Memento

Zomer, 1986. Een jong meisje wordt wakker in het ziekenhuis. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht gekomen is.

2012: In Zweden wordt het hoofd van de immigratiedienst vermoord. Alle sporen leiden naar een kind als dader. Officier van justitie Jana duikt in de zaak en dat brengt bij haar gruwelijke herinneringen aan haar eigen verleden boven. Wat gaat er schuil achter de nu zo sterke Jana? En is zij eigenlijk wel te vertrouwen?
De recensie op mijn blog.

Over Narcotica

Op het station van Norrköping wordt in een trein een dode vrouw aangetroffen. Ze is gestorven toen een van de bolletjes die ze smokkelde, openbarstte in haar maag. De vrouw blijkt de reis niet alleen afgelegd te hebben. Maar waar is de andere vrouw gebleven?
Officier van justitie Jana Berzelius wordt op de zaak gezet en al snel blijkt dat zij er persoonlijk meer bij betrokken is dan haar lief is.
De recensie op mijn blog.

Emelie Schepp heeft in mijn persoon een fan gevonden. Ik kijk dan ook smachtend uit naar Post mortem!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.