donderdag 19 maart 2015

Ontvangen: 'Welkom in Virgin River' van Robyn Carr

Welkom in Virgin River
boek 2 van de Virgin River-serie

Auteur: Robyn Carr
Genre: roman
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: Harlequin Holland, 19 maart 2015
ISBN: 978 90 34754 57 8

Ook als E-book verkrijgbaar

Oorspronkelijke titel: Shelter Mountain
Vertaling: Yvon Koelman

Van de achterflap:

Net tegen sluitingstijd loopt Paige Lassiter de bar van John ‘Preacher’ Middleton in Virgin River binnen. Samen met haar zoontje is ze op de vlucht voor haar echtgenoot. Ze zit onder de blauwe plekken, is doodsbang en aan het eind van haar latijn.

Preacher ziet meteen dat Paige en haar zoontje in grote moeilijkheden verkeren. Zonder aarzelen biedt hij hun een slaapplaats aan, en ter plekke besluit hij dat hij alles zal doen om hen te beschermen.

Langzaam maar zeker kruipt Paige uit haar schulp, en Preacher ontdekt dat ze gevoelens in hem losmaakt waarvan hij dacht dat hij ze voorgoed had begraven. Maar dan duikt op een kwade dag haar echtgenoot op in Virgin River...

Over de auteur:

Zevenentwintig was Robyn Carr toen haar eerste boek werd uitgegeven, en sindsdien zijn er meer dan dertig titels van haar hand verschenen. Toch duurde het een flink aantal jaren voordat ze haar stijl echt gevonden had, namelijk tot ze aan de Virgin River-serie begon.

Haar streven is om boeken voor vrouwen te schrijven - boeken die grappig zijn zonder flauw te worden, die het leven in al zijn facetten beschrijven zoals het is en die de kracht van vrouwen weergeven. In de enorm populaire Virgin River-serie maakt ze die droom waar.

Robyn heeft twee volwassen kinderen en woont met haar echtgenoot in Las Vegas.

Kijk ook eens op haar website: www.RobynCarr.com

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.