dinsdag 2 september 2014

NTL: 'De midlifeclub' van Karin Belt


De midlifeclub van Karin Belt is een spannende roman over vier Vinex-vrouwen, een motorvakantie en een verdwenen vriendin. Femke Harbers verhuist met haar gezin naar een Vinex-wijk waar ze bevriend raakt met een stel intrigerende vrouwen: de midlifeclub. De vriendinnen gaan jaarlijks op motorvakantie naar Frankrijk en dit jaar mag Femke mee. Gaandeweg blijkt dat Femke de plaats inneemt van vriendin nummer vier, die spoorloos is verdwenen. Wie is deze Hazel en wat is er met haar gebeurd?
De midlifeclub, het debuut van Karin Belt, is niet alleen een herkenbaar verhaal over vrouwelijke krachten en wijsheden die zich openbaren rond de veertig, maar ook een wervelende motor-roadtrip met een bloedstollende ontknoping. Voor lezers van De dinsdagvrouwen en Zadelpijn en ander damesleed.

Karin Belt (1970) is historica en werkt als stewardess. Ze woont in Eindhoven, in een vinexwijk, met haar man en twee kinderen. De midlifeclub is haar debuutroman. Karin Belt heeft veel vanuit haar eigen omgeving als inspiratie gebruikt voor deze roman. Niet alleen de vinexwijk, maar ook het gevoel van ‘is dit het nu?’ waar veel vrouwen tussen de 35-55 jaar mee te maken krijgen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.